Neler yeni

Rehber Açılmış Old Takıları Tekrar Kapatma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rare

Yönetici
Administrator
Üye
Irk
Job
Selam Şovalyeler

💎 Açılmış OLD Takı Kapatma Sistemi

Oyuncularımızdan gelen talepler doğrultusunda açılmış OLD takıları yeniden kapatabilmeniz için özel bir sistem geliştirdik.
Bu sistem sayesinde OLD takılarınızı görünüm olarak kapatabilir, isterseniz tekrar açılmış görünüme kavuşturabilirsiniz.

Aşağıda sistemin tüm detaylarını bulabilirsiniz:

🔒 Kapalı OLD Takı Görünümü

Kapalı OLD takı görünümü;

Bu görünüme çevirmek için gerekli malzemeler:​

Gerekli Malzemeler (Kapalı Görünüme Geçiş)

• 10x Sealed Item
  • 1x Açık durumdaki old takı

⚙️ Malzemelerin Kullanımı – Adım Adım Rehber

OLD takılarınızı Açık -> Kapalı görünme dönüştürürken gerekli malzemeleri nasıl kullanacağınızı aşağıdaki rehberden öğrenebilirsiniz.

🧭 1. Adım: NPC’yi Bulun

Malzemeleri kullanabilmek için öncelikle [Inn Hostess] yanına gitmeniz gerekmektedir.
    Bu NPC, takınızın görünüm türünü değiştirme işlemlerini yapmaktadır.

🧪 2. Adım: İşlem Türünü Seçin

NPC'de karşınıza çıkan bölümden aşağıda belirtilen Menuyu seçmeniz gerekiyor.
    • Item Unbound
    Yapmak istediğiniz işlemi seçin.

🎒 3. Adım: Malzemeleri Ekleyin

İşlem ekranında sizden:​

• 10x Sealed Item (Power Up Store'den Seal Exchange Voucher alıp sağ tıklayarak kırdıktan sonra elde edebilirsiniz.)
    • 1x Açık durumdaki old takı
    istenecektir.

🧩Malzemelerin Kullanımı

İşlem ekranına giriş yaptıktan sonra, gerekli malzemeleri sağ tıklayarak ilgili alana yerleştirmeniz gerekmektedir.
    Tüm malzemeleri ekledikten sonra sistem sizden item kilit şifrenizi isteyecektir.

Şifrenizi doğru şekilde girdikten sonra onay tuşuna basarak işlemi tamamlayabilirsiniz.
    Bu adımların ardından takınız seçtiğiniz görünüme başarıyla dönüştürülmüş olacaktır.
    ✅ İşlem Tamamlandıktan Sonra
    İşlem başarıyla tamamlandığında açık (aktif) OLD takınız, artık kapalı görünümde envanterinizde yer alır.
    Bu aşamadan sonra takınız:
    • Satılabilir,
    • Trade edilebilir,
    • Pazar’a koyulabilir,
    • Başka bir oyuncuya serbestçe devredilebilir
    hale gelir.

Not: Açık old takınız hiç bir şekilde trade edilemez, satılamaz ve pazara konulamaz.

🔓 Açılı OLD Takı Görünümü

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt