- Irk

- Job

Selamlar Arkadaşlar,
Parchment Level Upgrade ve Parchment rehberimize hoş geldiniz.
Oyunda toplamda 5 adet Parchment bulunmaktadır. Aşağıda bu eşyaların görünümlerini görsellerle paylaştım.
NOT : İlk Etapta Parchment SEVİYE 3'e kadar aktif olacaktır.
Bu eşyaları Colony Zone Bowl bölgesinde bulunan Isiloon, Etaroth veya Random Etaroth adlı yaratıklardan , Collection Race etkinliklerinden ve Quest Kill hunt'dan elde edebilirsiniz.
Topladığınız Parchment dilerseniz bir sonraki seviyeye upgrade ederek kırdırabilir, dilerseniz doğrudan Chaotic Generator NPC’sinden kırdırabilirsiniz.
Parchment Level Upgrade ve Parchment rehberimize hoş geldiniz.
Oyunda toplamda 5 adet Parchment bulunmaktadır. Aşağıda bu eşyaların görünümlerini görsellerle paylaştım.
NOT : İlk Etapta Parchment SEVİYE 3'e kadar aktif olacaktır.
Bu eşyaları Colony Zone Bowl bölgesinde bulunan Isiloon, Etaroth veya Random Etaroth adlı yaratıklardan , Collection Race etkinliklerinden ve Quest Kill hunt'dan elde edebilirsiniz.
Topladığınız Parchment dilerseniz bir sonraki seviyeye upgrade ederek kırdırabilir, dilerseniz doğrudan Chaotic Generator NPC’sinden kırdırabilirsiniz.
Eşyalar:

Parchment Lv. I

Parchment Lv. II

Parchment Lv. III

Parchment Lv. IV

Parchment Lv. V
Kırdırma ve Upgrade Koşulları:
Eşyaları kırdırmak veya bir sonraki seviyeye upgrade etmek için bazı şartlar bulunmaktadır.
Bu şartlar, oyun içindeki eşyanın açıklama kısmında yer almakla birlikte, burada da özetlemek istiyorum.
Kırdırmak isterseniz, Moradon’daki Chaotic Generator NPC’sini kullanabilirsiniz.
Upgrade yapmak isterseniz, [Disciple of Hepa] Shozin NPC’sine gitmeniz gerekiyor.
Upgrade Tablosu
Mevcut Eşya | Bir Sonraki Seviye | Gerekli Materyal |
|---|---|---|
Parchment Lv. I | Parchment Lv. II | 10 adet Parchment Lv. I |
Parchment Lv. II | Parchment Lv. III | 5 adet Parchment Lv. II |
Neden Upgrade Yapmalıyız?
Her seviyede kırdırdığınızda, içerikten çıkan eşyaların düşme oranı artar ve bir önceki seviyede elde edemeyeceğiniz özel eşyalar açığa çıkar.
Moderatör tarafında düzenlendi: